En glad person som ligger i senga med en sovemaske, med teksten 'Velkommen til vår verden' som en invitasjon til komfort og avslapning

VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD

REZT värld kretsar kring bättre sömn, och du är välkommen in. Vi kombinerar enkelhet, komfort och stil för att kunna ge dig den ultimata sömnupplevelsen, var du än är.

VILKA VI ÄR

REZT grundades i Norge 2021 och är resultatet av en passion för att förbättra sömnen för alla. På kort tid har vår sovmask blivit en av Skandinaviens mest köpta, med över 5 000 nöjda kunder.

En fornøyd person som våkner opp i senga, strekker seg og smiler, uten sovemaske, og føler seg uthvilt og klar for dagen
En fornøyd person som ligger i senga med en sovemaske, smiler og ser avslappet ut, klar for en god natts søvn

VAD VI GÖR

På Rezt tillverkar vi produkter för att du ska få vila och god sömn, var du än är. Våra masker är designade med komfort, användarvänlighet och totalt mörker i fokus.

VARFÖR GÖR VI DET

Vår grundare, som själv har upplevt utmaningarna med dålig sömn, vet hur frustrerande det kan vara att inte få den vila man behöver. Vi tror att bättre sömn leder till ett bättre liv, och detta driver oss att göra det vi gör. Den ultimata sovmasken kan vara en god hjälp på vägen.

Grunnleggeren står smilende utenfor Eiffeltårnet i Paris, iført en sovemaske og en nakkepute, og representerer en kombinasjon av reisekomfort og kjente landemerker.
REZT bildefoto som viser en stilig sovemaske og en komfortabel nakkepute sammen med en praktisk oppbevaringspose, designet for reisende som ønsker en avslappende reiseopplevelse

VÅRA PRODUKTER

På REZT fokuserar vi på att förbättra komfort och avkoppling i din vardag. Våra noggrant utvalda produkter är designade för att lösa dina dagliga utmaningar, främja bättre sömn och ge dig den avkoppling du behöver, var du än är. Genom våra produkter vill vi förbättra din livskvalitet.

VÅR GRUNDARE

Matias Åkerlund, vår grundare, stötte själv på sömnproblem, och upptäckte att flertalet sovmasker antingen släppte in ljus, eller var obekväma att ha på sig. Pådriven av denna frustration startade han REZT för att skapa bättre lösningar. Från sin egen lägenhet i Oslo utvecklade han REZTs första sovmask. Idag leder han ett stort team från REZT huvudkontor i Oslo.

Bilde av grunnleggeren av REZT, poserer selvsikkert og ser bra ut, tatt av en profesjonell fotograf. Utstrålingen av kvalitet og stil som er kjennetegnet ved merket.

Om du har frågor, besök vår FAQ-sida för mer information.

Tillbaka till butiken